Kuka on Kati?

Kati Reijonen on ensinnäkin kolmen ainutlaatuisen lapsen äiti. Kaikki kolme ovat jo aikuisia ja se on Katista ihana asia.

Kati on asunut perheineen Mosambikissa, Vanuatulla ja Omanissa mutta asettunut toistaiseksi itähelsinkiläiseen omakotitaloon. Hänellä on pieni sekarotuinen koira nimeltä Paco. Eläimet ovat Eckhart Tollen mukaan puhdasta tietoisuutta eikä Kati epäile tätä lainkaan.  Pacolla on selvästi parantava vaikutus ympäristöönsä.

Katilla on tohtorin tutkinto muotoilun alalta ja valtiotieteen maisterin tutkinto käytännöllisessä filosofiassa. Hän on myös opiskellut taidekasvatusta Taideteollisessa korkeakoulussa. Väitöskirjassaan hän sovelsi Amartya Senin kyvykkyysteoriaa kehitysmaiden käsityönkehittämiseen. Hän ihailee Seniä edelleen suuresti.

Katin työhistoria on monimuotoinen mutta koostuu suurimmaksi osaksi opetustehtävistä, Suomessa ja ulkomailla.  Ennen irtiottoaan hän työskenteli muotoilun yliopettajana ammattikorkeakoulussa.

Vuoden 2016 alussa ilmestyy kirja, jossa Kati kertoo yksityiskohtaisesti, miten ja miksi muotoilukouluttajasta tuli meditaatio-ohjaaja.  Muotoilu on edelleen Katin sydäntä lähellä eikä ole sanottu, ettei hän vielä sen parissa joskus tekisi töitäkin.

Nyt on kuitenkin tärkeintä mennä sinne, minne sydän ohjaa. Nollaus on paikka, jossa Kati tuntee voivansa yhdistää koko osaamisensa, kokemuksensa ja oppimansa, ja tehdä sitä mikä nyt tuntuu tärkeimmältä: ohjata ihmisiä meditaation avulla pääsemään kiinni omaan vahvuuteensa.

Kati Reijonen PhD
Certified Meditation Teacher
(McLean Meditation Institute)

Liity postituslistallemme tänään!

Liity postituslistallemme tänään ja Nollaus 101-opas on heti sinun, ILMAISEKSI!